Verzenden & afhalen

Afhalen in Leiderdorp

Bestellingen in de webshop kunnen zowel worden verzonden als ook worden afgehaald in Leiderdorp.

Het afhalen van bestellingen kan geschieden nadat u via de mail een bericht heeft ontvangen dat uw bestelling gereed is.

Aan het afhalen van bestellingen zijn geen extra kosten verbonden.

Verzendkosten Nederland

Voor het verzenden van bestellingen berekenen wij de volgende verzend- en handelingskosten:

Voor standaard zendingen tot 32kg. bedragen de kosten € 6,=. Bij bestellingen vanaf € 60,= worden geen verzendkosten berekend.

Voor zendingen van meer dan 32kg. bedragen de kosten altijd € 45,=.

Voor lengtes buis en rails tot 150cm. bedragen de kosten € 6,=. Bij bestellingen vanaf € 60,= worden geen verzendkosten berekend.

Voor lengtes buis en rails van 151-600cm. bedraagt de toeslag voor lengtevracht € 35,=. Wij zijn genoodzaakt deze toeslag altijd door te berekenen. Dit is exclusief de verzend en handelingskosten die worden berekend bij bestellingen tot € 60,=.

Voor standaard bimini-tops bedragen de verzendkosten € 9,=. Bij bestellingen vanaf € 165,= worden geen verzendkosten berekend.

Voor Bimstar bimini-tops bedragen de verzendkosten altijd € 50,=.

Wanneer er producten worden besteld met verschillende verzendkosten, dan worden de kosten berekend behorende bij het product met de hoogste verzendkosten. Vanzelf geldt hier dan ook het bijbehorende bedrag voor het gratis verzenden.

In de verzendkosten van € 6,= zijn ook begrepen de benodigde handelingskosten voor o.a. kleine bestellingen en brievenbuspakketjes. Van deze kosten kunnen wij dan ook niet afwijken.

Verzendkosten België en Duitsland

Voor het verzenden van bestellingen naar België en Duitsland berekenen wij de volgende verzend- en handelingskosten:

Voor standaard zendingen tot 32kg. bedragen de kosten € 11,=. Bij bestellingen vanaf € 65,= worden geen verzendkosten berekend.

Voor zendingen van meer dan 32kg. bedragen de kosten altijd € 55,=.

Voor lengtes buis en rails tot 150cm. bedragen de kosten € 11,=. Bij bestellingen vanaf € 65,= worden geen verzendkosten berekend.

Voor lengtes buis en rails van 151-600cm. bedraagt de toeslag voor lengtevracht € 55,=. Wij zijn genoodzaakt deze toeslag altijd door te berekenen. Dit is exclusief de verzend en handelingskosten die worden berekend bij bestellingen tot € 65,=.

Voor standaard bimini-tops bedragen de verzendkosten € 20,=. Bij bestellingen vanaf € 180,= worden geen verzendkosten berekend.

Voor Bimstar bimini-tops bedragen de verzendkosten altijd € 90,=.

Wanneer er producten worden besteld met verschillende verzendkosten, dan worden de kosten berekend behorende bij het product met de hoogste verzendkosten. Vanzelf geldt hier dan ook het bijbehorende bedrag voor het gratis verzenden.

In de verzendkosten van € 11,= zijn ook begrepen de benodigde handelingskosten voor kleine bestellingen. Van deze kosten kunnen wij dan ook niet afwijken.

Levertijd

Een groot aantal producten in de webshop hebben wij op voorraad. Deze worden normaal gesproken binnen 2 tot 3 dagen geleverd*.

De levertijd van standaard bimini-tops met rvs buizenframe is gemiddeld 5 tot 10 dagen.

De levertijd van Bimstar bimini-tops is gemidddeld 15 dagen.

De levertijd van maatwerk bimini-tops is afhankelijk van de uitvoering en is altijd in overleg.

*Levertijd is afhankelijk van de drukte in de zeilmakerij, maar zal doorgaans niet langer zijn dan 3 dagen.

Wanneer producten niet voorradig zijn, of de levertijd is langer dan verwacht, dan nemen wij contact met u op via de e-mail om u daarvan op de hoogte te stellen en om de verdere afhandeling van uw bestelling met u te bespreken.